Dota 2
Vega Squadron vs CyberDogs
TI9 Open Qualifiers

СНГ #2
Vega Squadron
CyberDogs
BEST-OF-3
2:1
06.07.19 в 16:00

Статистика матча

 • Vega
  CyberDogs
  1:0
 • Vega
  CyberDogs
  0:1
 • Vega
  CyberDogs
  1:0

История встреч

Vega Squadron
CyberDogs
Всего матчей: 2
2 (100%)
0 (0%)
0 (0%)

Последние матчи

Vega Squadron
CyberDogs

Комментарии