Игроки Party Astronauts

Игроки Party Astronauts
Игроки Team Envy

CS:GO
Party Astronauts vs Team Envy
Americas Minor Champ

Плей-офф
Party Astronauts
Team Envy
BEST-OF-3
1:2
13.06.19 в 19:00

Статистика матча

 • Overpass
  Party Astron
  Envy
  16:11
 • Nuke
  Party Astron
  Envy
  6:16
 • Train
  Party Astron
  Envy
  8:16

История встреч

Party Astronauts
Team Envy
Всего матчей: 1
0 (0%)
0 (0%)
1 (100%)

Последние матчи

Party Astronauts
Team Envy

Комментарии